Tuesday 6 September 2011

HOLIDAY ENDS AND CONSOLIDATION


WHERE: El Garbí, Castellón, Comunitat Valenciana
CRAGSECTOR:  El Pino, El monumento
WHO: Gabi, Rubén Díaz, Miguel Navarro, Alberto Gongo, Carlos Arrufat and Bi Zaes. Roberto Palmer, Marina.
BOULDERS: Via Augusta 6c+ (V); el trenc 6a (V); El trenc direct 6a+ (V); Princesa 5(V), Dinámico en el Tunel (sit) 6c (P); La palangana esquerra 6c+ (P)




WHERE: Almenara, Castellón, Comunitat Valenciana
CRAGSECTOR:  La cova del Sol
WHO: Gabi, Rubén Díaz, Miguel Navarro and Bi Zaes. 
BOULDERS: La excavadora 6c (E); Último Recursos 7b (E); Crishmático (P); quieres velas 7a+ (P)
PHOTOS: Virgia Gavaldà, Alberto Gongo and Bi Zaes.

HOLIDAY ENDS AND CONSOLIDATION
Long weekend in the land castellonenses. These days have been a small gift, filled of sendings, lots of laughs and surprises! Accompanied by three titans (Inhumans) Gabi, Ruben and Miguel, I spent the most intense moments in the Almenara's
cave since the first time I stepped on a few months ago. After the holidays in la Hoya, I had doubts on whether the force that accompanied me in all "dones" in Salamanca lands still reside on my biceps ... I done my BIG project there in the cave: La excavadora 6c: a kilometer line, infinite and horrible that I had crossedAnd the motivation through the roof, I started studying my new project: Últimos Recursos 7b that I done the same weekend .... Inhuman! Even now I hard to believe ... thanks to the three titans ... They grow my strength ... 
Remember the Gabi's done's: ese Crishmáticooo!; The non climbing moments of Ruben (Surely that Rubén climbs??) and Miguel, encouraging all of us, motivating us and telling us the secrets of the cave. 

And rest of Almenara, a lightning visit to El Garbi, a charming area south Castellón, mixed with a rock between Rocklands and Albarra (the experts say) with a lot of lines to discover. 

And between boulders and done's, dinners on the beach, laughters and a bit of slack.

















[CAT]

ULTIMANT VACANCES I CONSOLIDANT
Cap de setmana llarg a les terres castellonenses. Uns dies que han estat un petit regal, plens d‘encadenes fanàtics,  sorpreses i un munt de riures! Acompanyada per tres titans (inhumans) en Gabi, en Rubén i en Miguel, he passat els moments més  intensos a la cova d’Almenara des que la vaig trepitjar la primera vegada fa pocs mesos. Després de les vacances a la Hoya, tenia dubtes de si la força que m’havia acompanyat en tots els encadenes inhumans a les terres salmantines encara residiria als meus bíceps... i va quedar més que demostrat al encadenar el GRAN projecte pendent de la Cova del Sol: la excavadora 6c: una línia quilomètrica, infinita i puta que la tenia creuada, aburrida i rallada. I amb la motivació pels núvols,  vaig començar a estudiar-me el nou projecte:  Últimos recursos 7b que vaig acabar encadenant el mateix capde.... INHUMÀ! Encara ara me costa de creure... sobretot sobretot, donar part de l’encadene als tres titans... els seus ànims, les ganes, els “porteos”... van fer créixer la meva força...
Destacar els pegazos d’en Gabi, els seus encadenes també: ese Crishmáticooo!!!; els no pegues d’en Rubén (seguro que escala este chico??) i l’entreno de pila d’en Miguel, animant-nos a tots, motivant-nos i explicant-nos els secrets de la cova.
I per descansar d’Almenara, una visita relàmpago a El Garbí, una zona molt bonica al sud de Castelló, amb una roca mixt entre Rocklands i Albarra (els entesos diuen) amb un munt de linies per descobrir.
I entre encadenes i encadenes, soparets a la platja, riures i un xic d’slack (esa Virginiaaa!!y ese estilazo Indartsu!!!)

2 comments:

  1. ESTAS TOPE DE FUERTE , TOPE DE WENA I TOPE DE INHUMANA!!! i cuasevol cosa que et proposis fer lo partiras, JODEEEER!!!

    Bualllaaa!!!!! que tremole Albarra aquet finde ;D

    ReplyDelete
  2. JODDDDERRR!! de moment cumpliendo sueños... BIEEENN!!!!!
    nuce Albarra... però la motivació está en alçaaa!!! a muerteeeee!!!

    ReplyDelete

NATURE AS A BASIS FOR LIVING LIFE,THE HELP TO OVERCOME THE FEARS AND WEAKNESSES
English is not my native language, sorry for inconvenience.