Friday 30 September 2011

SALA GOLEM - IGNAGURACIÓ

WHERE: Arenys de Munt, Barcelona, Catalunya

WHO: Mandingas and Bi Zaes. Cristina, Gerard and Martí. Sergio, Ferran Guerrero, Laia, etc. 
PHOTOS: Cristina and Martí.

Golem climbing wall Opening in Arenys de Munt.
One Friday afternoon fun, sharing love with a lot of us, curious met for the gossip and support to the new business.

First impressions very good: a great building, very wide, with area to make rope and zone
for bouldering, a complete gym, and the corresponding services (toilets, changing rooms, etc.), and a room for physiotherapy.
Highlight much detail as would be obtained the boulder structure, with its "final" to make mantles, a set of internal passages that connect the differents faces of the wall with the scale down. A very important aspect,especially if you spend hours climbing to improve the level in the rock: the mantles always "give up your ass" (sorry for the words ..). Also fitnees room with all appliances, very very very full, and a bar for snacks
and provisioning.

A pleasant surprise! have facilities of this caliber suggest you to go to a roco a bit more! : P




[CAT]
Innaguració de la sala d'escalada Golem a Arenys de Munt.
Un divendres a la tarda molt divertit, compartint afició amb un munt de curiosos que ens vam reunir per fer el xafarder i per donar recolsament als nous emprenedors.
Primeres impressions molt bones: una gran nau, molt àmplia, amb zona per a fer corda i zona de bloc, un gimnàs molt complet, i els serveis corresponents (wc, vestuaris, etc), i també una sala per a fisioteràpia. 
Destacar detalls molt aconseguits com seria l'estructura de bloc, que disposa de "final" per a fer mantels, amb un conjunt de passadissos interiors superiors que conecten les diferents cares i que t'encaminen cap a l'escala de baixada. Un aspecte molt important, sobretot si dediques les hores de rocòdrom per millorar el nivell en roca: els mantels sempre "donen pel cul" (por así de fino decirlo..). També la sala de fitnees-gimnàs, amb tot tipus d'aparells, molt molt molt completa, i la col·locació d'un bar, per a refrigeris i avituallaments.

Una grata sorpresa!! comptar amb unes instal·lacions d'aquest calibre fan pensar en anar un xic més al roco!! :P

No comments:

Post a Comment

NATURE AS A BASIS FOR LIVING LIFE,THE HELP TO OVERCOME THE FEARS AND WEAKNESSES
English is not my native language, sorry for inconvenience.